A vésőgép, ami mindennel megbirkózik

      A vésőgép, ami mindennel megbirkózik bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A legtöbb építkezésen, lakás- vagy házfelújításnál nem lehet nélkülözni a vésőkalapácsot. Az adott feladathoz kiválasztott vésőgép megkönnyíti a vésési és a bontási munkát, növelve a hatékonyságot és megkímélve az embert a fáradalmaktól, kellemetlenségektől. Teljesen mindegy, hogy kemény betonról vagy épp lágyabb tégláról van szó, a vésőkalapács nem fog csalódást okozni. Természetesen nem mindegy, hogy milyen modellt és típust választ az ember. Aki a magas minőségre törekszik, a Bosch vésőgép mellett dönt, hiszen ez a kialakításának, az erős motorjának, a tartósságának, a könnyű kezelhetőségének és az egyéb pozitívumoknak köszönhetően 100 százalékosan beválik.

A Bosch vésőkalapácsok a kategóriájukban magas ütőerővel rendelkeznek, így a gyors lemunkálás garantált. A vésőgépek robusztus kialakítása biztosítja a hosszú élettartamot. Érdemes az SDS-Max modelleket választani, amiknek az ütőereje 7,5 J-nál kezdődik és elérheti a 16,8 Joule-t is. Egy méretesebb, erősebb motorral rendelkező vésőgép kétségtelenül beválik a komolyabb bontási munkáknál is. Egyes gépek rendelkeznek rezgéscsillapított markolattal, aminek a nagy előnye, hogy könnyebbé és kevésbé fárasztóvá teszik a feladatot. A profi szakértők tudják, hogy a Bosch bontokalapácsok megfelelnek a nehéz faltörési és bontási célú munkákhoz.

Fém körfűrész inox csövek és profilok vágásához

A Bosch nem csupán a vésőgépek, hanem a különféle vágótárcsák esetében is a kiválóságra törekszik. Ezt igazolja az Expert for StainlessSteel fém körfűrész megléte is, ami felhasználható nemesacél profilok és különféle csövek vágásához. Nyugodtan választható akkor is, amikor ferde és egyenes vágásokról van szó.

A legfontosabb előnye, hogy igazán gyors, nagyon hatékony és hosszabb élettartammal rendelkezik, mint a megszokott fém körfűrész fajták. A modern jellegét tanúsítja a ProteQtion bevonat is, ami csökkenti a maradványok feltapadását. Végre elfelejthető az a bosszantó jelenség, amikor a vágási végeredmény nem tiszta. A fém körfűrész mellett szól az acéltest kialakítás, ami első osztályú acélból készült, garantálva a nagyfokú tartósságot.