Fogpótlás Budapesten: mire vágynak a páciensek?

      Fogpótlás Budapesten: mire vágynak a páciensek? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kétség sem fér hozzá, hogy ha a cirkónium-oxidból készült koronákat és hidakat nem fedezték volna fel, akkor a páciensek a mai napig nem kapnák azt a fogpótlási végeredményt, amire mindig is vágytak. A hibátlan mosollyal járó fogpótlás Budapest területén a Dental Center Kelemen biztosíthatja, hiszen a rendelőben dolgozó szakemberek a legmodernebb eljárásokra alapozva dolgoznak.

Ugye a nagyon szép porcelánkorona nem minden esetben jelent jó megoldást, a fémkerámia pedig manapság már nem igazán kedvelt, hiszen nem épp esztétikus. A cirkónium alapú fogpótlás Budapest városában egyet jelent a minden igényt kielégítő végeredménnyel.

Mindez annak tudható be, hogy egy szilárd, igazán kemény anyagról van szó, aminek az oxidját a kilencvenes években kezdték el használni a fogászatban. A legfontosabb cél a különféle fémek kiváltása volt. Mostanra már a prémium kategóriájú fogpótlás Budapest városában a cirkónium-oxidos megoldást jelenti. Épp úgy bevethető ez őrlő-, akárcsak frontfogak esetén. Kimagasló eredménnyel építhető ez szinte bármilyen implantátumra.