Mindig is kedvelt volt a Lorelli tricikli

      Mindig is kedvelt volt a Lorelli tricikli bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Amint a gyerkőcök elkezdenek járni, szeretnék felfedezni a tágabb értelemben vett környezetüket is. Ezért sem meglepő, hogy sok szülő dönt a Lorelli tricikli mellett, ami már egy éves kortól használható, egészen 20 kilogrammos testsúlyig. Egy olyan szuper járgányról van szó, amit kisfiúk és kislányok is egyből megszeretnek.

De biztosan jó választás a Lorelli tricikli egy olyan gyermeknek, amelyik nem rég kezdett el járni? A válasz az egyértelmű igen, hiszen az első időszakban a szülő tudja irányítani az eszközt, a direkt erre a célra kialakított, két pozícióban állítható magasságú tolókormánnyal. Ennek a megoldásnak hála a pici nem kell tekerjen, csakis a nézelődéssel, a környezet felfedezésével fog foglalkozni.

A magas minőségű Lorelli tricikli nem műanyag, hanem felfújható gumi kerekekkel rendelkezik. A hátsók lábfékkel felszereltek. Az ülés átfordítható a vázon, így a kicsi ülhet menetiránnyal megegyezően és ellentétesen is. A tervezők gondoltak a legkisebbekre is, hiszen plusz lábtartóval szerelték fel a kelléket. Ez leszerelhető, ha már nincs szükségetek rá.