Burkolat szintező készlet az egyenletes felületekért

      Burkolat szintező készlet az egyenletes felületekért bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A hatékony hidegburkolás egyik alapvető feltétele, hogy kellő figyelmet szenteljünk a felület előkészítésének. Amennyiben sikerül kiképezni az egyenletes alapot, akkor arra nagy hatékonysággal lehet dolgozni. Sajnos előfordul, hogy a ragasztóba ágyazott lapok a száradás során elmozdulnak és fogazott felületet eredményeznek.

Viszont a burkolat szintező készlet bevetésével ennek az esélye megszüntethető, szinte teljesen. A piacon leginkább keresettek a kis és nagy csempeszintező rendszerek. Ezek egymástól méreteikben eltérnek, tehát nem kompatibilisek, de külön-külön kiváló megoldást nyújtanak. A burkolat szintező készlet ékekből, talpakból és egy speciális fogóból áll. A talpak alsó része a lapok alá lesznek helyezve, a felső fülbe történik az ékek beszorítása.

Ezek egyenletesen fekszenek rá 2 egymás mellett lévő csempére és vízszintesen tartják a száradás ideje alatt. A burkolat szintező készlet talpa fugatávtartóként is működik és ennek megfelelően többféle típusban rendelhető meg a burkolatszintezo.hu weboldalon.