A divatos és titokzatos fekete gyémánt eljegyzési gyűrű

      A divatos és titokzatos fekete gyémánt eljegyzési gyűrű bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az imádott nő kezét megkérni romantikus körülmények között, az alkalomhoz illő gyűrűvel kell. A fekete gyémánt eljegyzési gyűrű minden bizonnyal méltó eszköze lesz a nagy eseménynek, hiszen a pazar kő nemesfémbe foglalva a tiszta érzelmeket tükrözi, valamint azt, hogy a hölgy milyen értékes a párjának.

A fekete gyémántok kevésbé elterjedtek és ismertek, mint az áttetsző társaik, ezért mindenképpen fontos néhány szót ejteni róluk. A csodálatosan tündöklő kövek ugyanolyan keménységgel rendelkeznek, mint bármilyen más gyémánt, de színűk sötét, így nem lehet rajtuk átlátni.

Az úgynevezett opak árnyalatuk eleganciát és titokzatosságot kölcsönöz ezeknek a köveknek. A modern stílust kedvelő hölgyeknek igazán nagy örömet okozhat, ha a díszdoboz kinyitását követően, megpillantják a fekete gyémánt eljegyzési gyűrű csillogását. Ehhez a kőhöz a fehér arany foglalat illik a legjobban, valamint az ékszertervezők előszeretettel kombinálják más drágakövekkel is, amelyek még jobban kiemelik a kő egyediségét.

A White & Black ékszerkészítői a fekete gyémánt eljegyzési gyűrűt a merész és divatos, ugyanakkor az értékes ékszereket nagyra tartó hölgyeknek ajánlják. A hagyományos értékeket méltán tükrözik a drágakő ékszerek. A drágaköves gyűrűk precíz, ízléses kidolgozásban megkoronázzák a leánykérést.

A zafír eljegyzési gyűrű páratlan csillogást kölcsönöz a megismételhetetlen alkalomnak. A pazar szépségű, csepp alakú gyűrű kék zafírral rendkívül romantikus, ugyanakkor elegáns ékszer a nagy alkalomra. A zafír a gyémánt után a legkeményebb kristály, értéke, szépsége örök. A kő eme tulajdonsága a két ember közötti szilárd és szent szövetség, a házasság örökkévalóságát szimbolizálja.

A whiteandblack.hu különleges darabjai között többféle zafír eljegyzési gyűrűből lehet választani, azonban mindegyik egyedülálló kivitelezéssel bír. Az itt megvásárolható ékszerek készítői nagy hangsúlyt fordítottak a tervezésre, így roppant értékes és divatos darabok születtek. Aki szeretné a lánykérést felejthetetlenné tenni, mindenképpen keressen rá ezeknek az ékszercsodáknak a webáruházára!