Folyamatosan frissülő arany gyűrű kínálat

      Folyamatosan frissülő arany gyűrű kínálat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A gyűrű, mint ékszer, számos kultúrában ismert és fontos szereppel bír. Világszerte gyűrűvel pecsételődik meg egy eljegyzés vagy házasság. Némelyik kultúrában a hűség és a tisztelet jele akkor is, ha nem szerelmi vagy családi kötelékekről van szó, hanem munkatársi vagy baráti. Az arany gyűrű készítése a hajóval történő területhódítással lett nagyon népszerű, amikor a konkvisztádorok számos új területről hozták haza a hatalmas aranykészleteket.

Egy adott ponton már nemcsak az uralkodók, nemesek rendelkeztek aranyból készült ékszerekkel, mert a szegényebb rétegnek is elérhetővé váltak. Napjainkban is stabil értéke van ennek a nemesfémnek, ráadásul az arany gyűrű anyagi értéke mellett, hatalmas érzelmi jelentéssel is felruházható.

Szerezzen be egyet most Ön is az online ékszerkereskedésünkből! Mindenegyes arany gyűrű bevizsgált, 14 karátos. A keménységégének köszönhetően nem fog elkopni, ellenálló marad. Akciós és használt gyűrűkből is válogathat, honlapunkon ugyanis feltűntettük az elérhető modelleket.