Gyakran szükséges a fog implantátum

      Gyakran szükséges a fog implantátum bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Van, akinek nagyon könnyen, míg másnak egyáltalán nem romlanak a fogai. Így vagy úgy, de a fogápolás rendkívül fontos, hogyha szeretnénk megőrizni a ragyogó mosolyukat. Sajnos sok esetben nincs más lehetőség, mint a fog implantátum beépítése.

Ez viszont egy olyan beavatkozás, aminek a végeredménye olyan, mintha a saját fogunkat kaptuk volna vissza. Elsőre elég drasztikusnak tűnhet, viszont a modern orvostudománynak hála, fájdalommentesen kivitelezhető.

Az elveszített fog helyére egy titán csavar kerül, amire ráépítik a koronát. Látszatra és érzésre is olyan akár egy igazi, azzal a különbséggel, hogy ez nem fog tönkremenni. A fog implantátum előnye a híddal szemben az, hogy ez egy teljesen különálló, ezért nem kapcsolódik a mellette lévő fogakhoz.

A híd kivitelezése közben a szomszédos ép fogak is csiszolásra szorulnak, mivel ezek fogják képezni a pillért. Ez is egy bevált megoldás, azonban a fog implantátum ennél tartósabbnak számít és természetesebbnek hat. A Relax Dental Center a népszerűségét a kifogástalan eljárásoknak köszönheti.