Így tegye teljessé a szaunázást!

      Így tegye teljessé a szaunázást! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egy bármilyen élmény vagy kikapcsolódási lehetőség csak akkor lesz teljes, ha az ember gondot fordít az apró részletekre is. A szaunázás élménye tipikusan egy olyan dolog, ami már önmagában is nagyon kellemes és felettébb hasznos, azonban néhány kiegészítővel egyenesen felejthetetlen is lehet.

Azt bizonyára már számtalanszor hallotta, hogy a termék használatából milyen egészségre gyakorolt előnyei származhatnak. Hallott már arról, hogy mi történik akkor, ha mindezt különböző fényekkel bevilágítva teszi?

Ennek a procedúrának fényterápia a neve, ami a szaunázás közben még inkább hatásos lehet. A terápia neve gyakorlatilag mindent elmond a kezelésről, aminek a lényege, hogy a különböző színű fények, eltérően hatnak az emberre.

Csak egy pár példa erejéig említve, a kéktől sokkal nyugodtabb hangulatba kerülünk, a pirosból pedig erőt meríthetünk. Azonban nem ez az egyetlen terápia, amit szaunázás közben lehet alkalmazni. Idetartozik például a különböző zenék hallgatása, illetve az aromaterápia is.