Szakértővel gyorsabban található eladó lakás Budapest 5. kerületében

Bár jelenleg nagyon élénk az ingatlanpiac hazánkban, azonban sokszor mégis igazi kihívást jelent az igényeknek teljes mértékben megfelelő lakás felkutatása. Rengeteg intézkedésre, utánajárásra és időre van szükség ehhez, néha sok bosszúsággal is jár.

Ezzel a közvetítők is tisztában vannak, ezért az Otthon Centrum és a Duna House együttműködési megállapodást kötöttek. Ezért, ha eladó lakás Budapest 5. kerület határain belül érdekli, jobban jár, ha a szolgáltatásaikat igénybe veszi. A belváros kellős közepén ugyanis meglehetősen ijesztők az árak, ezért szakértői segítségre lehet szüksége, a megfizethető ingatlanok felkutatásához.

Az OC és a DH együttműködése a folyamatot jelentősen felgyorsíthatja, hiszen két szolgáltató szakemberei együttesen, egymást segítve vesznek részt az adásvétel lebonyolításában. Együttműködésük jelenleg csak a nagyobb városokban található ingatlanokra vonatkozik, azonban eladó lakás Budapest 5. kerületében való felkutatásában és megvásárlásában segítséget tudnak nyújtani.