Játsszon Dixit játékot a családdal!

      Játsszon Dixit játékot a családdal! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyobb gyermekeit szeretné kicsit elrángatni a számítógép vagy az okostelefon elől? Olyan kikapcsolódást keres nekik, ami érdekes, mégsem a virtuális világhoz köthető? Akkor a válasz a Dixit! Ez a játék élménydús program az egész családnak, kitűnő alkalom arra, hogy a család összes tagja minőségi időt töltsön el együtt.

Ahhoz, hogy jól érezze magát kicsi és nagy egyaránt, nem szükséges vagyonokat elkölteni, de még a lakásból sem kell kimozdulni. Az energiától túltengő nagyobb, 8 évnél idősebb gyermek figyelmét nagyszerűen leköti a Dixit, ezért az esős vagy hideg időben sem kell nélkülözni valami érdekfeszítő foglalatosságot.

Ez a játék nem véletlenül nagyon keresett, hiszen a világ legnépszerűbb asszociációs társasjátéka, amely 2010-ben elnyerte „Az év társasjátéka magyar nyelven” címet. Sikere azóta is töretlen. A Dixit kitűnő időtöltés otthon a családdal, hétvégén a barátokkal, de a nyaralásokról sem maradhat le. Izgalmas és vicces egyben, a kártyarajzok szépek, ugyanakkor elvontak és furcsák. Leírni nem lehet, ezt ki kell próbálni