A szén fajtái egyszerűen megvásárolhatóak

      A szén fajtái egyszerűen megvásárolhatóak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt az anyagot már a középkorban is bányászták. A szén fajtái többfélék lehetnek, például lignit, barna és fekete egyaránt. A barna külsőleg lágy, fénytelen vagy fényes, földes formában kapható. Összetételét illetően, szárító széteső földesek, kagylós törésűek és nagy bitumentartalmúak lehetnek. Mindegyik darab tartalmazza a kolloidálisan kötött vizet.

Ha teheti ne tartogassa több éven keresztül, mert elég sokat veszít a fűtőértékéből. A szén fajtái között még az egyik legkedveltebb a fekete típusú, ezek keletkeztek a legrégebben. Fűtőértéküket illetően 17-33 MJ/kg között mozog. Ennek több típusa ismeret. A hosszú lángú, amelyik illóanyagokban gazdag, lángkemencébe kiváló. A gáz az kisebb lánggal ég, a kovács pedig remekül kokszolható.

 A szén fajtái fosszilis anyagúak, a mocsári erdőkből alakult ki. Tárolásuk során veszítenek víztartalmukból. Ha a fűtést ezzel az anyaggal szeretné megvalósítani és nincs elég hely a tárolását illetően, most itt egy jó megoldás! Ez pedig a zsákos szén, amit jelenleg 30 kg-os kiszerelésben vásárolhat meg. A csomagolás előtt száraz osztályozáson megy keresztül.

Mivel a szállítását és mozgatását illetően elvégezni egyszerű, ezért a napi igény szerint is hozzájuthat. Az egyik leginkább kiemelkedő cég a Mátra Brikett Kft., hiszen a termékeire garanciát vállal, ami a mennyiség és a minőség szempontját illeti. A zsákos szén és egyéb tüzelőanyag kiszállítását szintén vállalják az ország területén, bármilyen településről is legyen szó.

Két fajtája ismert, az egyik a barna, a másik a fekete. Fűtőértéke 2600-3000 kcal/kg, a kéntartalma körülbelül 2%. Ha a zsákos szén mellett dönt, garantáltan nem bánja meg, mivel nem helyigényes, könnyen és egyszerűen bárhol tárolhatja, mivel egymásra rakhatóak a csomagok.

Ha szeretne többet megtudni erről a nagyszerű termékről, bármikor megteheti, mivel az interneten rákereshet és részletes leírást kaphat róla, valamint a rendelés és szállítás feltételeit is elintézheti itt. Csupán az adatokat kell megadni és a kívánt anyagot megrendelni, a fizetés pedig bankkártyával vagy átutalással egyaránt történhet.