Selyemszálakkal kombinált moher fonal

      Selyemszálakkal kombinált moher fonal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A kreatív személyek szeretik saját kezűleg előállítani a viselni kívánt ruhadarabjaikat, amelyek különleges megjelenést biztosítanak számukra. Minden esetben a legjobb alapanyagokat választják ki a műveikhez, így gyakran kerül megvételre a moher fonal, amiből létezik selyemszálakkal kombinált változat is.

Ez a luxus minőségű fonal elképesztően puha, bársonyos tapintású. Egy könnyű és kellemes alapanyagról van szó, amivel már dolgozni is felüdülés. A moher fonal a Kis-Ázsiában őshonos angórakecske gyapjújából készül. A nordfonal.hu webáruház kínálatában megtalálható kid-silk fonalak 75%-a különleges kecskegyapjú, a maradék 25% pedig selyemszál.

Nagyon jó a két anyag kombinációja, mert egyrészt rendkívül puhák a fonaltípusok, másrészt az ezekből készülő alkotások valódi remekműveknek ígérkeznek. Hihetetlenül puha tapintású, szofisztikált megjelenést kölcsönző darabok állíthatóak elő a moher fonal felhasználásával. Emellett, a webshopból megrendelhetjük a munkához szükséges eszközöket és kiegészítőket is.