Sokáig elég a pálmaolajmentes szappan

      Sokáig elég a pálmaolajmentes szappan bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az általunk kiválasztott tisztálkodási szerek minősége rendkívül lényeges, mert nem mindegy, hogy mindennap mivel érintkezik a bőrünk. A Marseille pálmaolajmentes szappan kiválóan táplálja a bőrt, ugyanakkor takarításhoz és folttisztításhoz is hatékonyan használható.

70%-os olívaolaj tartalma adja zöld színét, de ha fehér színű változattal találkozunk, tudnunk kell, hogy az feltehetőleg pálmaolajat is tartalmaz. Ez a pálmaolajmentes szappan nagyon jól habzik, használat után nem hagy feszülő, húzódó érzést a bőrön. A benne lévő olívaolaj segítségével táplál, hidratál. Zsíroldóként, makacs foltok előkezelésére szintén alkalmazható, mert könnyedén fellazítja a szennyeződéseket.

A fenntarthato-otthonom.hu webshopból megvásárolható szappan meglehetősen nagyméretű, pontosan 300 gramm, ezért a könnyebb használhatóság érdekében, érdemes 2-3 darabra vágni. Így nagyon sokáig elég a pálmaolajmentes szappan. Egy alkalommal kevés is elegendő belőle és nem olvad túl könnyen. Reális áron vásárolható meg.