Milyen szempontok alapján érdemes POS terminál szolgáltatót választani?

      Milyen szempontok alapján érdemes POS terminál szolgáltatót választani? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Novopayment POS terminál

Novopayment POS terminál

A trendek dinamikusan változnak és nemcsak adott területeken, hanem mindenhol. A technológia előrehaladásával, az elektronikai rendszerek összekapcsoltságának hála, már sokkal egyszerűbb az ügyintézés, mint az bármikor volt. Jóformán már mindenki zsebében ott lapul egy kisméretű számítógép okostelefon formájában. A pénzügyi szektort szintén megreformálta a banki hálózatok integrálása a világhálóra. Ilyen formában az adatok gyorsan gazdát cserélhetnek. A bankjegyek kora lassan lejár.

A készpénznek megvan a maga előnye és haszna, ugyanakkor van hátránya is, amivel a kezelők gyakran szembesülnek. A számolás, a szállítás, a biztonság megteremtése mind megspórolható, ha az üzletekben kártyával fizetnek. Ehhez a jogszabályi háttér már adott és a vásárlói igények szintén növekednek. Ki akarna készpénzzel bajlódni, amikor elég egyetlen mozdulat és az átutalás megtörtént? Az elmúlt években egyre több cég kezdett el bankkártya terminálokat forgalmazni, különféle konstrukciók keretében. Mindig jó alaposan megnézni, hogy pontosan mire voksolsz.

Nem véletlen, hogy sokan a Novopayment POS terminál szolgáltatót választották. Itt tényleg személyre szabott megoldások találhatóak, amikkel garantáltan jól jársz. Legyen szó vásárlásról vagy bérlésről, a feltételek adottak. A Novopayment Európa legnagyobb fizetési szolgáltatóival tartja a kapcsolatot, ezért a legtöbb kártyatípusok elfogadására van mód. A biztonság garantált. Olyan rendszerek vannak kidolgozva, amelyek azon túl, hogy bankfüggetlen módon alkalmazhatóak, még a feltörésekkel szemben is fokozottan védettek.

A szervizháttér révén, ha bármilyen probléma adódna, akkor az 24 órán belül elhárításra kerül. A költségek hihetetlenül kedvezőek. Még kombinált rendszerek kialakítására is van lehetőség. A SZÉP kártya elfogadás alapvető. A tranzakciók jóváírása gyorsan megtörténik. Ha éppen nincs jel, úgy a terminálok elraktározzák az adatokat és amint helyreáll a kapcsolat, azonnal folytatják a műveletet. A POS terminálok kiválasztása, igénylése és telepítése gyorsan elvégezhető, így nem lesz akadálya a tranzakciók lebonyolításának.