Teljesen gluténmentes a búzafű por

Vannak, akik az egészség megszállottjai, míg mások teljesen elhanyagolják a megfelelő táplálkozást. Tény ugyanakkor, hogy akik nem fordítanak elég figyelmet erre, hamar megtapasztalhatják a hátrányokat. A szervezet igényli, hogy olyan alapanyagokat kapjon meg, amelyek segítik a regenerálódásban és növekedésben. Szerencsére, többek között a búzafű por is a sok csodálatos készítmény közé sorolható, amelyek hasznunkra lehetnek.

Nem kell azonnal mindenkinek áttérnie a teljesen bio táplálkozásra, de megéri kipróbálni bizonyos mértékben. A jótékony hatásokat látva aztán nem kizárt, hogy több szinten is bevezetjük az életünkbe a megfelelő alaptermékeket. A búzafű por teljesen gluténmentes készítmény és jellegzetessége, hogy temérdek ásványi anyaggal meg nyommellemmel rendelkezik. Ezek mellett, megjelennek még a vitaminok is.

A magas klorofil tartalmának hála, a méregtelenítő hatása igen jelentős lehet, amit érdemes kihasználni. A búzafű por számos formában alkalmazható, így egy igen sokrétű alapanyag, ami nem hiányozhat egyetlen konyhából sem.