Természetesnek ható Alpha Bio implantátum a Swiss Dentálnál

      Természetesnek ható Alpha Bio implantátum a Swiss Dentálnál bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az, hogy valaki jól érezze magát a bőrében, több tényezőn alapul. Talán azért nem vagyunk képesek felszabadulni egy társaságban, mert úgy érezzük, hogy fény derül a hiányosságainkra. Amennyiben ez a hiányosság a fogakat is érinti, az Alpha Bio implantátum segíthet abban, hogy mindez a múlté legyen.

A Swiss Dental fogorvosi rendelőben, a fogpótlás olyan módszerével találhatja szembe magát, amelyik természetes hatást kelt, teljesen fájdalommentes, továbbá a legkorszerűbb technikákat léptetik életbe.

Az elveszített fogak miatt többé már nem kell aggódnia, amennyiben az Alpha Bio implantátum mellett dönt. Az implantátum úgy képzelhető el, akárcsak egy mesterséges foggyökér, ami a valódi foggyökeret helyettesíti.

Legyen szó egyetlen fogról vagy teljes foghiányról, mindenképpen akad megoldás, amivel meg lehet elégedve. Az eljárás időtartamára helyi érzéstelenítést alkalmaznak, ezért a kezelés fájdalom nélküli. Az Alpha Bio implantátum módszerét követő 3-6 hónap alatt, a mesterséges foggyökér teljesen a szervezet részévé válik.