Nem merünk befektetési tanácsot kérni

Megtakarítás

Sokan még archaikus felfogást képviselnek a pénzügyeik tekintetében, vagyis gyűjtögetik, de nem merik befektetni, nehogy még az a kevés is elvesszen, amit nehéz munka árán sikerült megszerezni. Azonban a befektetes.net weboldal éppen azért lett létrehozva, hogy biztonságos pénzügyi tanácsokkal lássa el azokat, akik erre igényt tartanak. Hogy miből is áll egy ilyen tanácsadás? Az első alkalom tulajdonképpen egy kötetlen beszélgetés, ahol a tanácsadóval közösen feltérképezik a célokat, a kockázatvállalási hajlandóságot, valamint azokat a tényezőket, amelyektől esetleg előnyösebb lenne megszabadulni.

Ennek keretében, lehetőség nyílik az Ön által javasolt lehetőségek átbeszélésére is. Mindez díjmentesen történik és hangsúlyozzuk, hogy Önt semmire sem kötelezi. Az igényfelmérést követően, ha szükség van rá, akkor a befektetés.net munkatársa időpontot foglal egy privátbankárnál, ahol már konkrét javaslatokkal várják. Abban az esetben, ha az ajánlatot megfelelőnek találja, megtörténik a portfolió összeállítása, majd az értékpapírszámla megnyitása, végül pedig megejthetik a szerződés aláírását. Az együttműködésnek két formája létezik, ami közül választhat. Egyik lehetőség, hogy szakmai tanácsadást kér. A másik lehetőség szerint a tanácsadást nem veszi igénybe. Az első esetben minden szükséges információról értesítést kap majd ahhoz, hogy sikeres döntéseket hozzon. A második esetben a tanácsadás elmarad, így minden döntést teljesen egyedül kell meghoznia. A befektetes.net számos lehetőséget kínál arra nézve, hogy milyen befektetési lehetőségek közül választhat. Például az ajánlatok között megtalálható az államkötvény, a banki lekötött betét, a vállalati kötvény, a részvény és még sok más biztonságosnak mondható lehetőség.

A befektetes.net minden ajánlat mellett feltünteti a kockázati faktorokat is, így az ügyfél tudhatja, hogy mibe érdemes belevágni és mibe nem. További információkért kattintson a befektetes.net weboldalra, ahol a tájékoztató leírás mellett, munkatársaink is a rendelkezésére állnak!

 

Print Friendly, PDF & Email